Retururi

POLITICA DE RETUR

Conform O.G. 34/2014, produsele nepersonalizate (fara gravura) se pot returna in ambalajul original  si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, prin curierat rapid, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile de livrare sunt sustinute de Cumparator.

Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de returnare a produsului. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
a) pentru Comenzile achitate cu card online, prin restituire in contul din care a fost efectuata plata*;
b) pentru Comenzile achitate ramburs, restituire prin virament bancar*.

* Viramentele vor fi realizate in lei, in conturi bancare deschise pe teritoriul Romaniei.

Formularul de retur valabil pentru bijuteriile nepersonalizate* este disponibil AICI si este un model.
Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate. Vanzatorul va returna doar contravaloarea produselor, fara costurile de transport

In cazul unui retur dumneavoastră aveți obligația de a suporta costurile de transport pentru livrarea comenzii dar și pentru returul ei. Exemplu: Dacă ați achiziționat un produs în valoare de 200 lei și ați plătit 200 lei + 19 lei transport pentru livrarea comenzii veți primi înapoi suma de 200 lei care reprezintă contravaloarea produsului dar nu și cei 19 lei care reprezinta contravaloarea costului de transport.

  Produsele personalizate în mod normal nu se pot returna decat daca atelierul nostru  va  livrează un produs care nu respecta normele de conformitate sau detaliile prezentate pe site în pagina de produs In cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate din diverse motive estetice aveți tot suportul nostru pentru a realiza împreună un nou produs așa cum vi-l doriți. Pentru asta vă rugăm să ne contactați pe e-mail la adresa: contact@auria.ro sau la telefon  +4 0736.388.888 de luni pana vineri intre orele 9.30-17.00