Ce sunt perlele de mallorca?

Ce sunt perlele de mallorca?

PERLE DE MALLORCA

Perlele de Mallorca sunt bijuterii care includ mărgele sau perle fabricate în principal pe insula Mallorca, care face parte din arhipelagul spaniol Baleare. Cu toate acestea, trebuie menționat că perlele de Mallorca nu sunt perle naturale, ci perle fabricate artificial.

Aceste perle sunt create folosind o tehnologie care implică acoperirea unui nucleu de sticlă cu o substanță numită "stucco", care este făcută din scoică pisată și alți compuși. După aceea, aceste mărgele acoperite cu stucco sunt lustruite și vopsite pentru a obține aspectul și luciul unei perle naturale. Perlele de Mallorca sunt apreciate pentru aspectul lor frumos și similitudinea cu perlele naturale, dar sunt mult mai accesibile ca preț în comparație cu perlele adevărate.

Perlele de Mallorca pot fi folosite în diferite tipuri de bijuterii, cum ar fi coliere, cercei, brățări și inele. Ele sunt adesea preferate de persoanele care doresc să poarte bijuterii elegante și clasice, dar nu doresc să investească în perle naturale, care pot fi semnificativ mai scumpe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.