Ce sunt brățările si lanțurile tennis si de unde vine numele

Ce sunt brățările si lanțurile tennis si de unde vine numele

Despre Bratarile si lanturile tennis

Brățările și lanțurile de tenis sunt două tipuri populare de bijuterii care sunt adesea purtate pentru a adăuga stil și strălucire la ținutele de zi cu zi sau la evenimentele speciale. Iată mai multe informații despre ele:

 1. Brățările de tenis:

  • Ce sunt: Brățările de tenis sunt brățări subțiri, flexibile, decorate cu pietre prețioase, de obicei diamante, care sunt atașate în mod continuu una după alta. Acestea sunt numite și brățări cu linie sau brățări cu pietre prețioase.
  • Istoric: Numele "brățară de tenis" a devenit cunoscut în anii 1980, când jucătoarea de tenis Chris Evert a purtat o astfel de brățară la un meci și a pierdut-o, ceea ce a condus la o scurtă pauză în meci pentru a o căuta.
  • Materiale: Brățările de tenis sunt adesea confecționate din aur alb, aur galben sau argint și sunt împodobite cu diamante, rubine, safire sau alte pietre prețioase.
  • Stil: Aceste brățări sunt cunoscute pentru aspectul lor elegant și clasic. Ele pot fi purtate singure sau în combinație cu alte brățări pentru un aspect mai bogat.
 2. Lanțurile de tenis:

  • Ce sunt: Lanțurile de tenis sunt lanțuri subțiri, asemănătoare brățărilor, decorate cu pietre prețioase, cum ar fi diamantele, care sunt fixate una lângă alta pe întreaga lungime a lanțului.
  • Istoric: Lanțurile de tenis au un design similar cu brățările de tenis și sunt cunoscute pentru aspectul lor elegant și rafinat.
  • Materiale: Lanțurile de tenis sunt, de obicei, fabricate din aur sau argint și sunt împodobite cu diamante sau alte pietre prețioase.
  • Stil: Aceste lanțuri sunt purtate în jurul gâtului ca coliere sau pot fi purtate în alte moduri, în funcție de preferințele individuale. Ele sunt adesea asociate cu eleganța și se potrivesc atât cu ținute casual, cât și cu cele formale.

Atât brățările, cât și lanțurile de tenis pot fi cadouri de valoare pentru persoanele dragi sau pot deveni bijuterii semnificative în colecțiile de accesorii. Aceste bijuterii sunt apreciate pentru frumusețea și strălucirea lor, dar și pentru simbolismul lor, reprezentând o legătură durabilă și un angajament față de lux și rafinament.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.