Blog - Cum se umple o bricheta zippo?

Blog - Cum se umple o bricheta zippo?

Cum se umple o bricheta zippo:

Haideti sa va explicam cum se incarca Bricheta ZIPPO. Dar inainte de a incepe o sa raspund la o intrebare pe care o primim foarte des. De ce Bricheta ZIPPO comandata de pe https://www.auria.ro / nu este functionala. Inainte de a incepe articolul despre Cum se incarca Bricheta, dorim sa ne informam clienti despre faptul ca magazinul nostru nu livreaza brichetele incarcate din motive de siguranta.

  1. Deschideți bricheta: Începeți prin deschiderea capacului brichetei Zippo. Capătul mai mic al brichetei este capacul, iar cel mai lung este partea de jos, care conține compartimentul pentru benzină și piatră.

  2. Scoateți piatra și fitilul: Îndepărtați piatra și fitilul din compartimentul de jos. Aceasta vă va permite să umpleți bricheta.

  3. Adăugați benzină: Folosiți un recipient sau un dop special pentru a adăuga benzină în compartimentul gol. Benzină specială pentru brichete Zippo este disponibilă în magazine specializate. Turnați benzină suficientă pentru a umple compartimentul, dar nu o supraîncărcați.

  4. Așteptați absorbția: Lăsați benzină să fie absorbită de fitil și piatră. Acest proces poate dura câteva minute, în funcție de absorbția materialelor.

  5. Reasamblați bricheta: După ce benzină a fost absorbită, reintroduceți piatra și fitilul în compartimentul de jos. Asigurați-vă că fitilul este complet înmuiat în benzină.

  6. Închideți capacul: Închideți capacul brichetei. Asigurați-vă că este închis complet pentru a evita evaporarea benzinii.

  7. Testați bricheta: Aprindeți bricheta și verificați dacă funcționează corect. Dacă totul este în regulă, veți vedea o flacără aprinzându-se.

Este important să fiți atenți în timp ce umpleți bricheta cu benzină și să evitați supraîncărcarea. Asigurați-vă că sunteți într-un spațiu bine ventilat și departe de surse de flacără deschisă sau căldură în timpul procesului de umplere.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.